Φορητές ταμειακές μηχανές

Χρειάζεσαι φορητή ταμειακή μηχανή και EFTPOS για χρήση σε εξωτερικό χώρο; Έχουμε την ιδανική λύση!

Ανακάλυψε τη συλλογή μας από φορητές ταμειακές μηχανές με μπαταρία και έγκριση από το αρμόδιο υπουργείο.

Συνέχισε την εργασία σου σε οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς να σε απασχολεί η σωστή λειτουργία της ταμειακής σου μηχανής.

Βρες ταμειακή μηχανή για λαϊκή αγορά, ταμειακή για πρατήρια βενζίνης, ταμειακή για καντίνα, ταμειακή για υπαίθριο και πλανόδιο εμπόριο ή οποιαδήποτε άλλη εργασία απαιτεί τη χρήση ταμειακής χωρίς παροχή τροφοδοσίας!

Δες εδώ όλες τις ταμειακές μας.

Ανακαλύψτε τις νέες Δυνατότητες!   Ταμειακή Μηχανή:

Πλέον στο βασικό κορμό της Εφαρμογής Pegasus Web App Retail θα βρείτε τη λειτουργία της Ταμειακής Μηχανής!

Στόχος είναι η προσομοίωση μιας ταμειακής μηχανής στις εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus.

Φορητή ταμειακή μηχανή με Λειτουργία All in One:

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ο χρήστης μπορεί να διαθέτει όλες τις λειτουργίες σε μια συσκευή! Καταχώρηση παραστατικού, πληρωμή με POS, εκτύπωση, ενημέρωση myDATA/Παρόχου σε συνεργασία με τα iMin Τερματικά. Η Εντατική Λιανική γίνεται παιχνίδι!

Τα τερματικά iMin είναι συσκευές με λογισμικό Android, οι οποίες ακολουθούν τη λογική all-in-one (όλα-σε-ένα). Με λίγα λόγια, ο χρήστης σε μία και μόνη συσκευή διαθέτει: Λειτουργικό σύστημα (ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει εφαρμογή μηχανογράφησης), NFC reader (ώστε να μπορεί να δεχτεί πληρωμή με κάρτα), θερμικό εκτυπωτή (ώστε να μπορεί να εκτυπώσει παραστατικό)

Με τα απαραίτητα modules και με την εγκατάσταση του Viva Terminal, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί το Pegasus Web App και να εκμεταλλευτεί όλη τη λειτουργικότητα του τερματικού. Το Pegasus Web App εντοπίζει αυτόματα εκτυπωτή και NFC reader χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία άλλη ενέργεια.

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την έκδοση Λιανικών Αποδείξεων & Τιμολογίων

Πλέον η έκδοση παραστατικών και η διαχείριση της μηχανογράφησης γίνονται απλά και γρήγορα μέσω του Pegasus Web App Retail.

Όσο για την υποστήριξη, μην ανησυχείτε, έχει προβλεφθεί !!!

Tα τερματικά iMin έχουν ενσωματωμένη δυνατότητα απομακρυσμένης υποστήριξης, οπότε με ένα τηλεφώνημα θα είναι σαν να είμαστε, εκεί !! μαζί σας !!

 

Ενδιαφέρεστε; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία.