Σας υποστηρίζουμε

Υποστήριξη Λογισμικών Pegasus

Είμαστε δίπλα σας

Άμεση τεχνική στήριξη , Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα για την επιχείρησή σας.Άμεσα και υπεύθυνα παροχή υπηρεσιών τηλευποστήριξης αλλά και φυσικής παρουσίας όταν είναι απαραίτητο για την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας.
Εφόσον το πρόγραμμα σας καλύπτετε απο ενεργή ΕΣΤΕΣ δεν χρεώνεστε! για κλήσεις λιγότερης της μισής ώρας παροχής υποστήριξης υπενθύμισης χρήσης λειτουργίας ή εκπαίδευσης σας σχετικά με νέες ανάγκες που δημιουργούνται πχ. myData.Τιμολογική υποστήριξης


Αρχική εγκατάσταση , παραμετροποίηση και εκπαίδευση χρήστη.
*Δωρεάν με την αγορά του λογισμικού.

*Αφορά έναν χρήστη και ένα τερματικό.
*Εξαιρούνται οι παραμετροποιήσεις σε σύνθετες εγκαταστάσεις ERP πχ ελαιοτριβεία, τιμολόγηση επί αυτοκινήτου, εστίαση όπου επιφέρουν πρόσθετες χρεώσεις.


Τιμή ώρας υποστήριξης 40 €

Τιμή ώρας παραγωγής 40 €

Minimum χρέωση 0.30 min - Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ
Λογισμικά

Γνωρίστε τις Εφαρμογές μας

Η καθετοποίηση των Εφαρμογών Pegasus για τον κάθε κλάδο αποτελεί το κλειδί για την επιτυχή μηχανογράφηση. Το λογισμικό προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χρήστη με απόλυτα πετυχημένο αποτέλεσμα, γεγονός που επιτρέπει την ανάληψη έργων πολλαπλών επιπέδων χωρίς περιορισμούς ! Αναπτύσσουμε Λύσεις που βρίσκουν άμεση εφαρμογή στη σύγχρονη πραγματικότητα και ισχυροποιούν τη παρουσία μας στην αγορά.

Δουλεύουμε

Διαδικασία παραγωγής εφαρμογών

Πιστεύουμε πως κάθε Επιχειρησιακή Διαδικασία, χρειάζεται συγκεκριμένο χρόνο ωρίμανσης καθώς και την κατάλληλη τεχνική, για την Καταγραφή των Αναγκών (Αποτύπωση & Ανάλυση), το Σχεδιασμό, την Ανάπτυξη, την Εφαρμογή της και την Υποστήριξή της.

Είμαστε εδώ

Επαγγελματικά προσόντα

24+ χρόνια εμπειρίας στον χώρο των υπολογιστών, 15+ στην μηχανογράφηση και του web development.

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρησή σας.

Παρέχουμε και Υποστηρίζουμε Λογισμικά Μηχανογράφησης και Ιστοσελίδες που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χρήστη με απόλυτα πετυχημένο αποτέλεσμα, γεγονός που επιτρέπει την ανάληψη έργων πολλαπλών επιπέδων χωρίς περιορισμούς.

Archeticture
73%
Development
89%
Interface
78%
Design
53%
Εξερεύνησε

....δείτε τι λένε οι πελάτες μας.... για εμάς ...δείτε ΕΔΩ όλους μας τους πελάτες

image
image
Μετάβαση στο περιεχόμενο