Είμαστε εδώ

Σχετικά Με εμάς

Η επιχείρηση με την επωνυμία Ζευγίτης Παναγιώτης ιδρύθηκε το 1997 στο Ίλιον Αττικής, από το 2007 είμαστε στην Ζαχάρω Ηλείας.

Watch Video

27 Χρόνια + Εμπειρίας

Είμαστε κατάστημα με φυσική αλλά και διαδικτυακή παρουσία.

Επίσης παραμετροποιούμε και υποστηρίζουμε τα λογισμικά της TESAE τεχνολογίας Pegasus και της Epsilon Net ( Pylon, Smart, Ergani κλπ).  

Η εμπειρία και η γνώση μας στην παραγωγή άριστου ποιοτικά μηχανογραφικού έργου μετρά πάνω από 20 έτη. Η διεύρυνση του Δικτύου Συνεργατών, οι εκατοντάδες πετυχημένες εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την αρτιότητα του λογισμικού, την ανταγωνιστική εμπορική πολιτική και την αποτελεσματική υποστήριξη αντικατοπτρίζουν τη Δυναμική των εφαρμογών ΤΕΣΑΕ-Pegasus και Epsilon Net στην ελληνική αγορά.

  • Λογισμικά
  • Ιστοσελίδες
  • Προϊόντα
  • Υπηρεσίες

Καλέστε μας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας  στο 2625034461

image
image
image
image
image
Το όραμά μας

Αποστολή & & Όραμα

Το όραμά μας είναι να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός κόσμου όπου δεν υπάρχουν ψηφιακοί αναλφάβητοι ώστε να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες. Από τη πρώτη μέρα λειτουργίας μας, αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη, εργαζόμαστε σκληρά και υπεύθυνα ώστε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα οδηγήσουν στην βελτίωση της ψηφιακής καθημερινότητας.

Ηγετική θέση στον τομέα των μηχανογραφήσεων και ταμειακών συστημάτων στην ευρύτερη περιοχή αλλά και πανελλαδικά.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην ατομική υπευθυνότητα για αποτελέσματα, ακεραιότητα και αμεσότητα στα θέματα που προκύπτουν.

Η ομάδα μας αποτελείτε από έμπειρους τεχνικούς και προγραμματιστές για την άμεση υποστήριξη των πελατών μας.

Δουλεύουμε

Διαδικασία παραγωγής εφαρμογών

Πιστεύουμε πως κάθε Επιχειρησιακή Διαδικασία, χρειάζεται συγκεκριμένο χρόνο ωρίμανσης καθώς και την κατάλληλη τεχνική, για την Καταγραφή των Αναγκών (Αποτύπωση & Ανάλυση), το Σχεδιασμό, την Ανάπτυξη, την Εφαρμογή της και την Υποστήριξή της.

Είμαστε εδώ

Επαγγελματικά προσόντα

24+ χρόνια εμπειρίας στον χώρο των υπολογιστών, 15+ στην μηχανογράφηση και του web development.

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρησή σας.

Παρέχουμε και Υποστηρίζουμε Λογισμικά Μηχανογράφησης και Ιστοσελίδες που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χρήστη με απόλυτα πετυχημένο αποτέλεσμα, γεγονός που επιτρέπει την ανάληψη έργων πολλαπλών επιπέδων χωρίς περιορισμούς.

Archeticture
73%
Development
89%
Interface
78%
Design
53%
Εξερεύνησε

Κατασκευή Timeline Ιστoσελίδας

Κατασκευή & Δημιουργία ιστοσελίδων παρουσίασης, e-shop σε web interface & δυναμικών e-shops βασισμένα στην τεχνολογία Pegasus με αμφίδρομη επικοινωνία με το εμπορικό ERP σας και την web app εφαρμογή σας : hotel , service , ecommerce κτλ. Κατασκευή Ιστοσελίδων - z-net computers. Η z-net δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων και κατασκευής eshop εδώ και αρκετά χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις web design και web development, από την μελέτη και τον σχεδιασμό έως τη δημιουργία της τελικής μορφής μιας ιστοσελίδας.

Βήμα01
Η συνεργασία μας ξεκινάει με μια πρώτη συνάντηση που σαν στόχο έχει να γνωριστούμε και να μάθουμε τις ανάγκες σας.

Θα σας κάνουμε ερωτήσεις για να ενημερωθούμε για το είδος και το προφίλ της επιχείρησης ή του οργανισμού σας, τους λόγους που επιθυμείτε να αποκτήσετε ιστοσελίδα, τις προσδοκίες που έχετε από αυτήν, τις αισθητικές ή τεχνικές προτιμήσεις σας.

Βήμα02
Σε αυτό το στάδιο κάνουμε μια έρευνα αγοράς συλλέγοντας πληροφορίες..

..για τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρία σας και την παρουσία και συμπεριφορά του ανταγωνισμού στο διαδίκτυο στον τομέα αυτό. Αξιοποιούμε την αρχική σας ενημέρωση, χαράσσουμε τον τρόπο δράσης, επιλέγουμε τους απαραίτητους πόρους και εργαλεία, δημιουργούμε πιθανά εναλλακτικά σενάρια υλοποίησης του έργου.

Βήμα03
Στη συνέχεια συντάσσουμε την καταλληλότερη για εσάς προσφορά..

..παρέχοντας σας επίσης μία πρώτη εκτίμηση των τεχνολογιών που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε, του χρόνου που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του έργου και του κόστους για την εκτέλεση του. Σας παρουσιάζουμε την προσφορά αναλυτικά στο πλαίσιο μιας νέας συνάντησης.

Βήμα04
Από τη στιγμή που θα αποδεχτείτε τους όρους της προσφοράς μας και θα μας αναθέσετε τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας ξεκινάμε μια σειρά διαδικασιών :

κατοχυρώνουμε ένα όνομα ιστού (domain name registration)-προτείνουμε το πακέτο φιλοξενίας που ενδείκνυται για την ιστοσελίδα σας-σχεδιάζουμε το εικαστικό - γραφιστικό μέρος (web design)-προγραμματίζουμε και αναπτύσσουμε την ιστοσελίδα (web development)-εισάγουμε τα δεδομένα και το περιεχόμενο (content)-κάνουμε την τελική παραμετροποίηση

Βήμα05
Μια ιστοσελίδα δεν αρκεί να είναι άρτια σχεδιασμένη αλλά πρέπει να εντοπίζεται και εύκολα για να μπορεί να ξεχωρίζει ανάμεσα στα εκατομμύρια των ιστοσελίδων που υπάρχουν.

Για αυτό προβαίνουμε σε τεχνικές προώθησης Search Engine Optimization - SEO και ενσωματώνουμε στα κείμενα της ιστοσελίδας λέξεις-κλειδιά (keywords). Έτσι την καθιστούμε φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και αυξάνουμε σημαντικά τον αριθμό των επισκεπτών.

Βήμα06
Αν θέλετε να εξασφαλίσετε υψηλή προσέλευση χρηστών, αύξηση της αναγνωρισιμότητας και των πωλήσεων σας τότε η διαφήμιση σας στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη.

Εμείς αναλαμβάνουμε για εσάς μια διαφημιστική εκστρατεία προσαρμοσμένη στο είδος και το προφίλ της επιχείρισης σας αναζητώντας τους κατάλληλους διαδικτυακούς τόπους και τους πλέον ευνοϊκούς τρόπους για να την υλοποιήσουμε.

Βήμα07
Σας δείχνουμε πως να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας με ευκολία..

..και πως να χρησιμοποιείτε τις εξειδικευμένες λειτουργίες της με τον αποδοτικότερο τρόπο. Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστείτε τη βοήθεια μας είμαστε στη διάθεση σας ανταποκρινόμενοι άμεσα και παρέχοντας σας ουσιαστική βοήθεια.

Ας μιλήσουμε για επιχειρηματικές λύσεις

Είμαστε στην διάθεσή σας.
Εξερεύνησε

....δείτε τι λένε οι πελάτες μας.... για εμάς ...δείτε ΕΔΩ όλους μας τους πελάτες

image
image
Μετάβαση στο περιεχόμενο