Νέο, ολόφρεσκο Web App Retail από την ΤΕΣΑΕ!

Η #1 Επιλογή για την Εντατική Λιανική!

Μετατρέψτε τον απλό αγοραστή σε πιστό πελάτη!

Το νέο Pegasus Web App Retail είναι ΕΔΩ! Και αποτελεί την ιδανική επιλογή για μικρές Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Εντατικής Λιανικής Πώλησης. Διαθέτει μια εύχρηστη οθόνη γρήγορης έκδοσης παραστατικών σε touch περιβάλλον βελτιώνοντας τη ροή των καθημερινών εργασιών. Προσφέρει ελευθερία & ευελιξία καθώς η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή (PC – Tablet – Smartphone) και μάλιστα χωρίς κανένα περιορισμό στο πλήθος χρηστών. Με πλήρη παραμετροποίηση για την εξατομίκευση των εργασιών κάθε χρήστη, αποτελεί ένα εργαλείο ικανό να μεταμορφώσει την έκδοση παραστατικών σε μια αυτοματοποιημένη διαδικασία!

Read More

Ο Αύγουστος έρχεται με 3 νέες Προσφορές από την ΤΕΣΑΕ!

Κάθε επιχείρηση οφείλει να διατηρεί τη μηχανογράφηση της σε υψηλό επίπεδο. Γιατί να μην το κάνει με τις βέλτιστες δυνατότητες και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος;

      1. Απόσυρση Λογισμικού από Εφαρμογή ανταγωνισμού

100% Έκπτωση στην Τιμή Αγοράς – Χρέωση μόνο της Ετήσιας Χρήσης

Read More

Παρατείνεται η προθεσμία για τη διασύνδεση ταμειακών με τα POS

Δεν ισχύει η προθεσμία της 30ης Ιουνίου για τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS, καθώς σε συνάντηση που είχε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής με εκπροσώπους επιχειρήσεων που υποστηρίζουν τεχνολογικά ταμειακές μηχανές, φορολογικούς μηχανισμούς και μηχανήματα συναλλαγών με κάρτες (pos), καθώς και με παρόχους ηλεκτρονικής τιμολόγησης, επισημάνθηκε η ανάγκη να υπάρξει περισσότερος χρόνος προσαρμογής για την πλήρη προετοιμασία του συνόλου της αγοράς για τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών και POS.

Read More

Προθεσμίες για την αναβάθμιση ταμειακών μηχανών για τη διασύνδεση με POS

Πρόστιμα από χίλια (1.000) ευρώ έως 50.000 ευρώ ανά φορολογικό έτος για τους παραβάτες.

Με διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που έχει κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση, καθιερώνεται η υποχρεωτική διασύνδεση των POS με τα ηλεκτρονικά συστήματα της ΑΑΔΕ.

Μέσω της διασύνδεσης οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ θα γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο τις συναλλαγές με πλαστικό χρήμα (χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες) που θα πραγματοποιούν οι επιχειρήσεις με τους πελάτες και θα εντοπίζει όσους φοροδιαφεύγουν.

Read More

Προσυμπληρωμένες στο εξής οι δηλώσεις ΦΠΑ από το myDATA

Τη δυνατότητα προσυμπλήρωσης των δηλώσεων ΦΠΑ παρέχει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στους υπόχρεους σε δήλωση οι οποίοι διαβιβάζουν τα στοιχεία τους στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATA.

Στόχος της ψηφιοποιημένης διαδικασίας είναι η απλούστευση των σχετικών διαδικασιών και η διευκόλυνση των υπόχρεων κατά την υποβολή της δήλωσης.

Read More

Από 1η.10.2022 τα πρόστιμα μη διασύνδεσης ΦΗΜ στο σύστημα της ΑΑΔΕ – Και αναστολή λειτουργίας επαγγελματικής εγκατάστασης στις κυρώσεις

Με το άρθρο 173 του νέου νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή προτείνονται διατάξεις με τις κυρώσεις για τη μη διαβίβαση δεδομένων στοιχείων λιανικής πώλησης, που εκδίδονται μέσω Φορολογικού Ηλεκτρονικού Μηχανισμού (Φ.Η.Μ.) και προβλέπεται ότι, από την 1η.10.2022, σε περίπτωση διαπίστωσης μη διαβίβασης των δεδομένων, ήτοι συνόψεων εκδοθέντων παραστατικών εσόδων λιανικής, που διαβιβάζονται στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATA μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΦΗΜ) της Α.Α.Δ.Ε (esend), επιβάλλεται στην υπόχρεη οντότητα το οριζόμενο πρόστιμο κατά περίπτωση.

Read More
Προγράμματα Vouchers

για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Z-net | ΖΕΥΓΙΤΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ “Εγκεκριμένος Προμηθευτής”

Go Digital Greece με επιδότηση 90%

Κάντε κι εσείς το βήμα μπροστά για την επιχείρησή σας πιο εύκολα από ποτέ, αξιοποιώντας την τεχνολογική υπεροχή των λύσεων μας.

Read More
Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για την ένταξη στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ » ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 2.3 “Ψηφιοποίηση των Επιχειρήσεων”, της Δράσης 16706 “Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων” του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

Read More
ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΠΛΟΤΥΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Φ.Π.Α

Α.Γ.Γ.Δ.Ε ΠΟΛ. 1167 / 2015

Παρακολουθεί το ΦΠΑ που δικαιούται η επιχείρηση να απαλλαγεί κατά τις αγορές της από προμηθευτές (συνήθως αγροτικών προϊόντων) λόγω εξαγωγής των ειδών.

Διαδικασία απαλλαγής από το Φ.Π.Α. της αγοράς και της εισαγωγής αγαθών που προορίζονται για εξαγωγή ή ενδοκοινοτική παράδοση καθώς και των υπηρεσιών που συνδέονται άμεσα με τις πράξεις αυτές.

Φυσικά και τα λογισμικά Pegasus υποστηρίζουν και αυτή την λειτουργία – παραστατικό ώστε να μπορείτε ανα πάσα στιγμή και με παρακολούθηση κατά την καταχώρηση νέου να γνωρίζετε το όριο σας και να αποφύγετε λάθη που οδηγούν σε πρόστιμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο