Ανακάλυψε

Λογισμικά εμπορικής & λογιστικής διαχείρισης

Η εμπειρία και η γνώση μας στην παραγωγή άριστου ποιοτικά μηχανογραφικού έργου και κατασκευής ιστοσελίδων μετρά πάνω από 15 έτη.

Καλέστε μας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας στο 2625034461

Λογισμικά - Εφαρμογές - Προγράμματα - myDATA - Web Apps - Web Sites

Λογισμικά

Η ορθή διαχείριση των Επιχειρησιακών Πόρων αποτελεί το κλειδί για τη συνεχή Ανάπτυξη και Κερδοφορία της σύγχρονης Επιχείρησης. Το λογισμικό Pegasus σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με βάση υψηλού επιπέδου τεχνικές προδιαγραφές, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τα εργαλεία που προσφέρει η τεχνολογία ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη και διαδικασία που έχει ένας επιχειρηματικός οργανισμός.

Η επιλογή μίας εφαρμογής Pegasus ως Business software είναι μία επένδυση συγκριτικά χαμηλού κόστους με λοιπές λύσεις (value for money). Συνιστά την ιδανική εφαρμογή για ένα ευρύ φάσμα εταιριών όπως μικρές & πολύ μικρές εμπορικές επιχειρήσεις, μεσαίες και μεγάλες εταιρίες με σύνθετες απαιτήσεις, αλυσίδες καταστημάτων, εταιρίες παροχής υπηρεσιών ή μονάδες παραγωγής / τυποποίησης προϊόντων.

Το λογισμικό Εμπορικής Διαχείρισης Pegasus διακρίνεται για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρέχει. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται:

✅ η αυτοματοποίηση των διαδικασιών με αποτέλεσμα την αύξηση της ταχύτητας εκτέλεσης, η έγκαιρη παροχή της πληροφορίας για τη λήψη ορθών αποφάσεων

✅ η ευελιξία και η επεκτασιμότητα ώστε με τη προσθήκη Modules να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής σας επιχείρησης

✅ σύγχρονο περιβάλλον λειτουργίας σχεδιασμένο με τη λογική της απλότητας ώστε ο κάθε χρήστης να μπορεί να εκτελέσει όλες τις λειτουργίες άμεσα και αξιόπιστα

✅ το προσιτό κόστος κτήσης, τη fast start διαδικασία εγκατάστασης και την άμεση έναρξη αποδοτικής λειτουργίας χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες παραμετροποίησης

✅ η προσαρμογή του στις σύγχρονες ανάγκες εξωστρέφειας με τη Globality λειτουργία που “απελευθερώνει” την Επιχείρηση στο web

✅ η απουσία χρεώσεων ανά θέση εργασίας ώστε τίποτα να μην στέκεται εμπόδιο στην ανάπτυξη της εταιρίας σας

Λογισμικά

Γνωρίστε τις Εφαρμογές μας

Η καθετοποίηση των Εφαρμογών Pegasus για τον κάθε κλάδο αποτελεί το κλειδί για την επιτυχή μηχανογράφηση. Το λογισμικό προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χρήστη με απόλυτα πετυχημένο αποτέλεσμα, γεγονός που επιτρέπει την ανάληψη έργων πολλαπλών επιπέδων χωρίς περιορισμούς ! Αναπτύσσουμε Λύσεις που βρίσκουν άμεση εφαρμογή στη σύγχρονη πραγματικότητα και ισχυροποιούν τη παρουσία μας στην αγορά.

Κανονίστε τώρα ένα ραντεβού

Είμαστε στην διάθεσή σας.
?>
Modules

Γνωρίστε τα Modules μας

Module έτοιμα αλλά και κατά παραγγελία θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Module Retail

Το Pegasus Retail είναι μια έξυπνη, εύχρηστη Οθόνη Εντατικής Λιανικής, ικανή να εξυπηρετήσει και το πιο απαιτητικό Σούπερ Μάρκετ.

(περισσότερα…)

Module PDA client

To Module PDA Client συνιστά μία πολύτιμη προσθήκη σε κάθε Εφαρμογή Pegasus ERP. Ως βασική δυνατότητα του module, ορίζεται η διαχείριση των Πακέτων της Αποθήκης από PDA.

(περισσότερα…)

Module Phone

Το Module Phone είναι ένα καινούργιο Module της τεχνολογίας Pegasus που σχεδιάστηκε για να καλύψει το κενό στη διαχείριση των κλήσεων του τηλεφωνικού κέντρου της Επιχείρησης και του συστήματος ERP που διαθέτει.

(περισσότερα…)

Γέφυρες λογιστικής

Το module Γέφυρες Λογιστικής εκτελεί την γέφυρα από το εμπορικό Pegasus στη Γενική Λογιστική & προσφέρει τη δυνατότητα export αρχείου στη μορφή που επιθυμείτε βάσει της υφιστάμενης εφαρμογής του λογιστή σας. Υπάρχουν έτοιμες υλοποιημένες μέθοδοι από τις οποίες θα δημιουργείται το αρχείο προς εισαγωγή στο εκάστοτε λογιστικό πρόγραμμα.

(περισσότερα…)

Δουλεύουμε

Διαδικασία παραγωγής εφαρμογών

Πιστεύουμε πως κάθε Επιχειρησιακή Διαδικασία, χρειάζεται συγκεκριμένο χρόνο ωρίμανσης καθώς και την κατάλληλη τεχνική, για την Καταγραφή των Αναγκών (Αποτύπωση & Ανάλυση), το Σχεδιασμό, την Ανάπτυξη, την Εφαρμογή της και την Υποστήριξή της.

Είμαστε εδώ

Επαγγελματικά προσόντα

24+ χρόνια εμπειρίας στον χώρο των υπολογιστών, 15+ στην μηχανογράφηση και του web development.

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρησή σας.

Παρέχουμε και Υποστηρίζουμε Λογισμικά Μηχανογράφησης και Ιστοσελίδες που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χρήστη με απόλυτα πετυχημένο αποτέλεσμα, γεγονός που επιτρέπει την ανάληψη έργων πολλαπλών επιπέδων χωρίς περιορισμούς.

Archeticture
73%
Development
89%
Interface
78%
Design
53%
Εξερεύνησε

....δείτε τι λένε οι πελάτες μας.... για εμάς ...δείτε ΕΔΩ όλους μας τους πελάτες

image
image
Μετάβαση στο περιεχόμενο