Σε ποιους απευθύνεται:
Eμπορικές Επιχειρήσεις  
Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών - Ελεύθερους Επαγγελματίες
Εισαγωγικές - Εξαγωγικές Επιχειρήσεις

Μονάδες Παραγωγής και Τυποποίησης Προϊόντων 

Παρακάτω θα δείτε μια σύντομη περιγραφή με μερικά από τα modules
Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα πατήστε στο MORE στο τέλος του καθενός.

Για το σύνολο τους επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο της TESAE.

Για να δείτε σε ποιους έχουμε ήδη υλοποιήσει μηχανογράφηση Pegasus πατήστε εδώ.


PDA client

To Module PDA Client συνιστά μία πολύτιμη προσθήκη σε κάθε Εφαρμογή Pegasus ERP. Ως βασική δυνατότητα του module, ορίζεται η διαχείριση των Πακέτων της Αποθήκης από PDA.
Τα Πακέτα Αποθήκης αποτελούν ενσωματωμένη εργασία στη βασική έκδοση ERP Start Up. Οι τομείς εφαρμογής τους είναι σημαντικοί και πολυδιάστατοι.
Μεταξύ άλλων τα Πακέτα Αποθήκης χρησιμοποιούνται:
Εκτέλεση Παραγγελίας Πωλήσεων-Συλλογή Ειδών
Έλεγχος Παραλαβής Προμηθευτή
Δελτίο Αποστολής Επιστροφών
Έλεγχος Τιμών στο ράφι
Εκτύπωση Ετικετών επιλεγμένων Ειδών
Δημιουργία Παραστατικών Εσωτερικής Διακίνησης
Απογραφή Αποθήκης
Το pda και το αντίστοιχο module PDA Client απλοποιεί τις παραπάνω διαδικασίες με τη χρήση barcode, όπου ο χρήστης έρχεται και σκανάρει το Είδος που επιθυμεί.
Με αυτόν τον τρόπο όλες οι παραπάνω εργασίες εκτελούνται:
- Σε ελάχιστο χρόνο
- Χωρίς λάθη σε Κωδικούς Ειδών
- Χωρίς λάθη σε Ποσότητες

MORE


Phone

Το Module Phone είναι ένα καινούργιο Module της τεχνολογίας Pegasus που σχεδιάστηκε για να καλύψει το κενό στη διαχείριση των κλήσεων του τηλεφωνικού κέντρου της Επιχείρησης και του συστήματος ERP που διαθέτει .Στόχος μας είναι η παροχή μίας ολοκληρωμένης business λύσης η οποία ενσωματώνει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης κάτω από μία ενοποιημένη πλατφόρμα για την εύκολη και γρήγορη διαχείριση της πληροφορίας.
Με τεχνολογίες αιχμής και πλούσια λειτουργικότητα, το Pegasus ERP μας δίνει την Δυνατότητα σύνδεσης με τηλεφωνικά κέντρα για τη διαχείριση των τηλεφωνικών κλήσεων τις Επιχείρησης. Οργανώνοντας τις καθημερινές διαδικασίες , παρέχοντας πλούσια στατιστικά στην επιχείρηση αλλά και βελτιώνοντας τα ποσοστά ικανοποίησης του πελατολογίου μας, το Pegasus ERP με το module Phone δημιουργούν νέο, πρόσφορο έδαφος για την περαιτέρω ανάπτυξή σας.  

MORE

Γέφυρες Λογιστικής

Το module Γέφυρες Λογιστικής εκτελεί την γέφυρα από το εμπορικό Pegasus στη Γενική Λογιστική & προσφέρει τη δυνατότητα export αρχείου στη μορφή που επιθυμείτε βάσει της υφιστάμενης εφαρμογής του λογιστή σας. Υπάρχουν έτοιμες υλοποιημένες μέθοδοι από τις οποίες θα δημιουργείται το αρχείο προς εισαγωγή στο εκάστοτε λογιστικό πρόγραμμα.
Συμπεριλαμβάνουν τα πιο δημοφιλή λογιστικά προγράμματα
Καλύπτουν Β' Κατηγορίας (Εσόδων- Εξόδων)
Καλύπτουν Γ' Κατηγορίας βιβλία
Ουσιαστικά σας επιτρέπει να παραδίδετε στο Λογιστή ένα έτοιμο αρχείο με όλες τις οικονομικές συναλλαγές σας (Έσοδα, Έξοδα, Δαπάνες κοκ), στην ιδανική μορφή ώστε να το εισάγει απευθείας στην εφαρμογή όπου κρατάει τα λογιστικά σας βιβλία.

MORE


Production (mrp)


To Module Παραγωγής παρέχει την δυνατότητα να παρακολουθούμε την παραγωγή των προϊόντων μας μέσα από εντολές παραγωγής.

Serial numbers & Παρτίδες

Το module Serial Numbers παρέχει την δυνατότητα να παρακολουθείτε στην αποθήκη σας είδη με σειριακούς αριθμούς. Απαραίτητο στις επιχειρήσεις που κινούν συσκευές που καλύπτονται από εγγυήσεις ή για τη παρακολούθηση του service συσκευών. Δυνατότητα δημιουργίας και παρακολούθησης των παρτίδων ενός είδους. Η ενημέρωση των παρτίδων γίνεται αυτόματα με την καταχώρηση των παραστατικών σας.

Επιτρέπει μέσα από συγκεκριμένη οθόνη την διαχείριση κάθε παρτίδας ξεχωριστά, με αναλυτική παρουσίαση όλων των κινήσεων ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να ορίσετε και ειδική τιμή για συγκεκριμένη παρτίδα (που υπερτερεί έναντι των βασικών τιμοκαταλόγων του είδους).

MORE lots
MORE serial
Retail

Το Pegasus Retail είναι μια έξυπνη, εύχρηστη Οθόνη Εντατικής Λιανικής, ικανή να εξυπηρετήσει και το πιο απαιτητικό Σούπερ Μάρκετ. Συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή barcode κι αν χρησιμοποιείτε, κάνει την εργασία σας παιχνιδάκι. Η βελτίωση της αποδοτικότητας των υπαλλήλων σας και η μείωση των λαθών είναι γεγονός!

MORE

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 Επικοινωνήστε μαζί μας για μια
ΔΩΡΕΑΝ Παρουσίαση
στον χώρο σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας