Ελαιοτριβείο ERP myData Ready, είναι η πλέον ολοκληρωμένη λύση της αγοράς!

Τι έχει να προσφέρει; Το πρόγραμμα αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση, αφού εξυπηρετεί κάθε λειτουργία του απαιτητικού αυτού κλάδου, από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε διαδικασίας.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε ελαιοτριβείο – τυποποιητήριο μπορεί να ελέγχει διαδικασίες όπως:

Παραλαβή καρπού, Σενάρια Ελαιοποίησης, Παράδοση Ελαιολάδου, Φύλαξη Λαδιού, Τυποποίηση Ελαιολάδου, Διαχείριση Δοχείων / Δεξαμενών, Μαζική έκθλιψη ελαιοκάρπου / Κοινή Άλεση, Πώληση Λαδιού, Έκδοση Όλων των Παραστατικών, Επικοινωνία με myDATA κ.α. Το γεγονός ότι βασίζεται στον κορμό του Pegasus ERP Start Up, επιτρέπει πληθώρα άλλων λειτουργιών (π.χ. CRM) και εμπεριέχει κάθε κομμάτι της εμπορικής διαχείρισης.

Με την έναρξη του προγράμματος myDATA κάθε ελαιοτριβείο – όπως και κάθε ελληνική επιχείρηση – θα πρέπει να συμμορφώνεται με τους νέους κανονισμούς.

Αυτό σημαίνει πως όσες επιχειρήσεις του κλάδου χρησιμοποιούσαν custom εφαρμογές, που δεν παρέχουν τη δυνατότητα διασύνδεσης με την ΑΑΔΕ ή ακόμη και αυτές που δεν χρησιμοποιούν καθόλου (εκδίδουν παραστατικά χειρόγραφα), θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να καλύψουν αυτή την ανάγκη.

Το γεγονός αυτό δίνει αυτομάτως ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο Pegasus Ελαιοτριβείο, μέσα από την ευκολότερη εκτέλεση των διαδικασιών (όλα εκτελούνται στο ίδιο διαχειριστικό περιβάλλον), μειώνοντας σημαντικά τα κόστη συντήρησης (δε χρειάζεται να συντηρούν διαφορετικές εφαρμογές για την κάθε λειτουργία) και τέλος συγκεντρώνοντας όλη την πληροφορία της επιχείρησης σε ένα περιβάλλον (γίνεται ευκολότερη η αναζήτηση / επεξεργασία της πληροφορίας και εξαγωγή συμπερασμάτων από στατιστικά δεδομένα).

Αναλυτικές πληροφορίες του λογισμικού μπορείτε να δείτε εδώ

Δείτε όλες τις λειτουργίες του ελαιοτριβείου στο βίντεο

Το πρόγραμμα Pegasus Ελαιοτριβείο ERP my Data Ready..

..αποτελεί τη μόνη ενδεδειγμένη επιλογή για το σύγχρονο Ελαιοτριβείο. Είναι μία εύχρηστη, άκρως ενημερωμένη με τις αλλαγές και ιδιαίτερα οικονομική εφαρμογή Μηχανογράφησης που απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους καθώς προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του εκάστοτε χρήστη.

Προσφορά από την Z-net με κάθε αγορά του λογισμικού Pegasus Ελαιοτριβειο mydata ready ERP η παραμετροποίηση των mydata και η εύχρηστη νέα οθόνη reception κατασκευής μας για πιο αποδοτική χρήση.

Pegasus Ελαιοτριβείο ERP

Κανονίστε τώρα ένα ραντεβού παρουσίασης της εφαρμογής

Είμαστε στην διάθεσή σας.

Καλέστε μας

26250 34461 – 6974728500

ή συμπληρώστε το email σας για αναλυτική προσφορά


  Ελαιοτριβειο mydata ready | Συνδύασε το με το module Γέφυρες λογιστικής

  Το module Γέφυρες Λογιστικής εκτελεί την γέφυρα από το εμπορικό Pegasus στη Γενική Λογιστική & προσφέρει τη δυνατότητα export αρχείου στη μορφή που επιθυμείτε· βάσει της υφιστάμενης εφαρμογής του λογιστή σας. Υπάρχουν έτοιμες υλοποιημένες μέθοδοι από τις οποίες θα δημιουργείται το αρχείο προς εισαγωγή στο εκάστοτε λογιστικό πρόγραμμα.

  Συμπεριλαμβάνουν τα πιο δημοφιλή λογιστικά προγράμματα
  Καλύπτουν Β’ Κατηγορίας (Εσόδων- Εξόδων)
  Καλύπτουν Γ’ Κατηγορίας βιβλία

  Ουσιαστικά σας επιτρέπει να παραδίδετε στο Λογιστή ένα έτοιμο αρχείο με όλες τις οικονομικές συναλλαγές σας (Έσοδα, Έξοδα, Δαπάνες κοκ), στην ιδανική μορφή· ώστε να το εισάγει απευθείας στην εφαρμογή όπου κρατάει τα λογιστικά σας βιβλία.

  *Εάν είστε Ανώνυμη Εταιρία , ΕΠΕ , ΙΚΕ κτλ. υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης Γενικής Λογιστικής βασισμένης στα ΕΛΠ.