Ταμειακή Μηχανή All in One: EFTPOS Viva App – Pegasus Web App ERP + HT B2B-B2C 10000 calls

745,00 

iMin M2-Pro Android POS, Pegasus Lite Retail, 10000 κλήσεις ΗΤ B2B-B2C

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Πλέον στο βασικό κορμό της Εφαρμογής Pegasus Web App Retail θα βρείτε τη λειτουργία της Ταμειακής Μηχανής!

Λειτουργία All in One:

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ο χρήστης μπορεί να διαθέτει όλες τις λειτουργίες σε μια συσκευή! Καταχώρηση παραστατικού, πληρωμή με POS, εκτύπωση, ενημέρωση myDATA/Παρόχου σε συνεργασία με τα iMin Τερματικά.

Η Εντατική Λιανική γίνεται παιχνίδι!

Τα τερματικά iMin είναι συσκευές με λογισμικό Android, οι οποίες ακολουθούν τη λογική all-in-one (όλα-σε-ένα). Με λίγα λόγια, ο χρήστης σε μία και μόνη συσκευή διαθέτει: Λειτουργικό σύστημα (ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει εφαρμογή μηχανογράφησης), NFC reader (ώστε να μπορεί να δεχτεί πληρωμή με κάρτα), θερμικό εκτυπωτή (ώστε να μπορεί να εκτυπώσει παραστατικό)

Με τα απαραίτητα modules και με την εγκατάσταση του Viva Terminal, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί το Pegasus Web App και να εκμεταλλευτεί όλη τη λειτουργικότητα του τερματικού. Το Pegasus Web App εντοπίζει αυτόματα εκτυπωτή και NFC reader χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία άλλη ενέργεια.

Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την έκδοση Λιανικών Αποδείξεων & Τιμολογίων. Πλέον η έκδοση παραστατικών και η διαχείριση της μηχανογράφησης γίνονται απλά και γρήγορα μέσω του Pegasus Web App Retail. 

Σε συνδυασμό με τον Πάροχο από την ΤΕΣΑΕ επωφελείστε διπλά!

Πρώτον, αποκτάτε την οικονομικότερη επιλογή της αγοράς και δεύτερον εκμεταλλεύεστε τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Απαλλάσσεστε από την ανάγκη αναβάθμισης της Ταμειακής Μηχανής και αντικατάστασης των ΦΗΜ με νέους ΦΗΜΑΣ για τη διασύνδεση με τα POS.
  • Εξασφαλίζετε τη διασύνδεση των Εφαρμογών Pegasus με τα POS.
  • Προετοιμάζεστε για το 2ο εξάμηνο του έτους 2024. Η διαβίβαση των παραστατικών χονδρικής και διακίνησης προβλέπεται να γίνεται υποχρεωτικά μέσω Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0,000 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο