Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας.

Η επιχείρηση με την επωνυμία Ζευγίτης Παναγιώτης ιδρύθηκε το 1997 στο Ίλιον Αττικής με αντικείμενο την εμπορία και ενοικίαση τίτλων βιντεοπαιχνιδιών οικιακής ψυχαγωγίας. Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας με την είσοδο των υπολογιστών να είναι προσιτή προς ευρύτερο κοινό για τα δεδομένα της εποχής και την εξάπλωση του internet ακλούθησε η έναρξη υποκαταστήματος και πάλι στο Ίλιον Αττικής με αντικείμενο το service και την εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών , αναλώσιμων και περιφερειακών ενώ το πρώτο κατάστημα εξελίχθη σε internet café.

Το 2007 και ενώ τα καταστήματα στο Ίλιον ήταν στο απόγειο τους επεκτάθηκε η επιχείρηση ανοίγοντας και δεύτερο υποκατάστημα στην Ζαχάρω Ηλείας ως internet café όπου στην συνέχεια το 2009 , μεταφέρθηκε και εμπορικό τμήμα από το Ίλιον με επέκταση – συνένωση δυο χώρων στην πλατεία Ζαχάρως , συνέπεια της πολύ επιτυχημένης πορείας του δεύτερου υποκαταστήματος.

Οι δραστηριότητες τον καταστημάτων στην Αθήνα (Ίλιον) λόγο οικογενειακού προγραμματισμού για εγκατάσταση στην επαρχία έπαυσαν το 2010.

Το 2015 και μετά από επιτυχημένη πορεία 8 ετών το internet café στην Ζαχάρω ακολουθώντας τους ρυθμούς πάντα της τεχνολογικής εξέλιξης όπως ήταν φυσικό έπρεπε να τερματίσει την λειτουργιά του ολοκληρώνοντας τον κύκλο του.

Το εμπορικό μας κατάστημα με αναβαθμισμένες υπηρεσίες όπως εμπορία και υποστήριξη ταμειακών συστημάτων από το 2009 που λειτούργησε στην Ζαχάρω ήταν ώρα να μεταφερθεί σε κεντρικό σημείο , όπως και έγινε το 2015 όπου και μεταφέρθηκε στον εθνικό δρόμο που τέμνει την Ζαχάρω προσφέροντας ακόμη πιο διευρυμένες υπηρεσίες και προϊόντα όπου μπορείτε να ανακαλύψετε στην σελίδα μας.

Το όραμά μας.

Το όραμά μας είναι να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός κόσμου όπου δεν υπάρχουν ψηφιακοί αναλφάβητοι ώστε να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες. Από τη πρώτη μέρα λειτουργίας μας, αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη, εργαζόμαστε σκληρά και υπεύθυνα ώστε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα οδηγήσουν στην βελτίωση της ψηφιακής καθημερινότητας.

Οι στόχοι μας.

Ηγετική θέση στον τομέα των μηχανογραφήσεων και ταμειακών συστημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Άμεση κάλυψη Αναλωσίμων και Προϊόντων Τεχνολογίας αναγκών επιχειρήσεων & ιδιωτών στην ευρύτερη περιοχή. 

Η πορεία μας.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην ατομική υπευθυνότητα για αποτελέσματα ,ακεραιότητα και αμεσότητα στα θέματα που προκύπτουν.

Στο ανθρώπινο δυναμικό.

Οι συνεργάτες και οι προμηθευτές μας, βασίζονται καθημερινά στην ακεραιότητα της δουλειάς μας, στο χώρο εργασίας μας, στην έρευνα, στην παραγωγή, στα προϊόντα μας, στις πωλήσεις , στο μάρκετινγκ και τέλος στις σχέσεις με την κοινωνία.

Που & ποιοί είμαστε:

Ε.Ο. Πύργου-Κυπ/σσιας (χάρτης) Ζαχάρω T.K 27054
Σχετικά με εμάς

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Email: info@z-net.gr                 Τηλ.&Fax: 2625034461
Φόρμα Επικοινωνίας

Πληροφορίες:

Όροι χρήσης
Πολιτική Απορρήτου-GDPR
Πολιτική Cookies